Η εταιρία

 
Σας Καλωσορίζουμε στην Escape Rentals,
 
Η εταιρεία μας που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 20 χρόνια στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, στο κέντρο της Αθήνας, 150 μέτρα από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με επαγγελματική υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση.
 
Ο στόλος μας που συνεχώς ανανεώνεται, αποτελείται από όλα τα είδη αυτοκινήτων και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία, της οικογένειας, της παρέας.
 
Οικογενειακά αυτοκίνητα, Smart, Diesel, Mini Van, Αυτόματα και Manual καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα για γάμος και ειδικές περιστάσεις, άψογα συντηρημένα, προσφέρουν ασφάλεια και στυλ στις μετακινήσεις σας και πάντα σε προσιτές τιμές.
 
Οι υπηρεσίες μας μπορούν να καλύψουν ιδιωτικές μεταφορές κι εκδρομές με οχήματα του στόλου μας, καθώς επίσης κι ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδος και σε πόλεις του Εξωτερικού.
 
Επίσης, η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σταθμό της επιλογής σας (λιμάνι-αεροδρόμιο-οικία) ακόμα και σε διαφορετική πόλη από το αρχικό σημείο παραλαβής, όλο το 24ωρο κι 7 ημέρες την εβδομάδα.
 
Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.
 
Ταξιδέψτε με την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Escape Rentals